Ideogram fotoaparata
Turistično-informacijski in promocijski center Velenje

Zanima me ...

za ...


Turizem VelenjeDOŽIVETJAWellness in lepotni centri


Wellness in lepotni centri

Wellnes in športni center Galactica


Koroška cesta 56
SI - 3320 Velenje

Delovni čas:
- od ponedeljka do petka: od 8.00 do 22.00 ure
- od sobote do nedelje: od 9.00 do 22.00 ure

Delovni čas savn:
- vsak dan med 17.00 in 22.00 ure
- razen ponedeljek in sobota, ki sta namenjena za zasebne najeme.

Vsako sredo imajo ženski dan, kar pomeni, da imajo vstop v savne samo punce, dekleta, žene, mamice in babice ...

Velenje se lahko pohvali z novo pridobitvijo - sodobno opremljenim Wellness in športnim centrom Galactica. Njihova ponudba vključuje širok spekter skupinskih vadb in plesnih aktivnosti, fitnes s kvalitetno opremo, pestro izbiro tajskih masaž, štiri vrste savn, Top bar, ki je namenjen samo članom Galactice in Space bar v pritličju zgradbe, ki je namenjen vsakemu, ki se želi sprostiti ob kavici in poklepetati s prijatelji. 

Več informacij najdete na njihovi spletni strani http://www.galactica.si/si/.

 

 

 


Center za nego telesa Zana


Ljubljanska cesta 25
SI - 3320 Velenje

Moto centra se glasi 'Ljubezen, svetloba, energija',  s čimer izkušeni inštruktorji obiskovalcem  predstavljajo znanja in tehnike na praktičen način, kako priti do izboljšanja kvalitete življenja.
Obiskovalce učijo, da je dihanje, gibanje, vnos zadostne količine vode in kvalitetne hrane edini način, da se prepreči slabo počutje ali celo bolezen. Pristopajo celostno, saj se zavedajo, da ravnovesje nastopi šele takrat, ko so vsi nivoji bivanja pri ljudeh med seboj v harmoniji.

V centru nudijo širok spekter različnih masaž in terapij, ter vodenih vadb kot so tai chi, joge, spinning, vadbe za vitalnost, pilates in druge.

Več informacij se nahaja na spletni strani http://www.center-zana.si/.

 

 

 


Kozmetično masažni salon Lanis


Kidričeva 57a
SI - 3320 Velenje

Delovni čas prilagajajo željam strank, zato se za termine dogovarjajo po telefonu 031 289 997 vsak delavnik med 9.00 in 18.00 uro.

V salonu vas razvajajo z masažami, limfno drenažo, manikuro, pedikuro, nego in aromaterapijo telesa ali obraza, ličenjem... Nudijo tečaje masaž, ličenja, geliranja, podaljševanja in poslikave nohtov. Tisti, ki bi si želeli preoblikovati telo, se lahko udeležite shujševalnega ali anticelulitnega programa.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani: http://www.lanis.si/.

 

 

 


Center solnih sob


V središču Velenja, Trg mladosti 6 (Farmin) , so za vas odprli solne terapije (haloterapije). Haloterapije izvajajo v solnih sobah, ki so imitacija solnih jam, zrak v njih pa je poln aerosola, ki ga v idealnih pogojih najdemo ob morju. To blagodejno klimo, ki pomaga zdraviti mnoge bolezni dihal in tudi kožne bolezni, ustvari  halogenerator. Ta medicinska naprava v prostor pošilja majhne delce aerosola in tako ustvarja mikro klimo. Učinek ene  solne terapije naj bi bil enak 4 dnevom bivanja ob morju.

Solna terapija je popolnoma naravna, učinkovita in brez stranskih učinkov. Terapijo so klinično potrdili ameriški, ruski in finski znanstveniki. Izvaja se v solnih sobah pod nadzorovanimi pogoji, ki jih ustvarja medicinski pripomoček – halogenerator.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani: http://www.solneterapije.com/.

 

 

 


Hypoxi terapije

Želite preoblikovati svoje telo?

Delovanje Hypoxi terapije temelji na gibanju, ki je osnova za izgorevanje maščob in na vakumski terapiji, ki omogoča ciljno delovanje.

Brezplačni testni obisk hypoxi terapije!

T: 031 819 696

 

 

 

 
Izdelava spletnih strani: AV studio