SI
03 896 17 15 03 896 17 15

Uglajena poroka

Poroka je najlepši korak, ki se lahko zgodi dvema, ki eden do drugega čutita nekaj posebnega. Ko se partnerja odločita za to čarobno življenjsko prelomnico, je njuna zveza dozorela v medsebojno vez, ki ju bo povezovala celo življenje. Trenutki pred poroko so nadvse čarobni, saj je v zraku veliko pričakovanja, ljubezni in sreče.

Sklenitev zakonske zveze je enkraten življenjski dogodek, ki nam ostane v spominu vse življenje. Vila Bianca je kraj, kjer lahko uresničimo vaše sanje o poročnem dnevu.

Dahnita "usodni da" v dvorani historične palače in zapišita pričetek vajine nove zgodbe pod oboki svečano okrašenega poročnega prostora v Vili Bianca.

Cena: 200 €

V ceno je vključena priprava in ureditev prostora, poročni protokol, poročna koračnica, zdravica za 6 oseb, dežurstvo in čiščenje. Dodatne storitve po dogovoru.

Za izvedbo poročnega obreda v Vili Bianci je potrebno predhodno uskladiti termin z upravljavci Vile Biance, pridobiti soglasje Mestne občine Velenje za uporabo prostora in prijaviti poroko na Upravni enoti Velenje.

Pošlji povpraševanje