SI
03 896 17 15 03 896 17 15

Vodeni ogledi za skupine

Sprehod po modernem mestnem središču

Sprehod z lokalnim turističnim vodnikom poteka peš, vključuje pa ogled Titovega trga z najvišjim spomenikom Tita na svetu, novo prenovljene in sodobne promenade in ostalih večjih znamenitosti.

CENA:  50 € - 110 €/ skupino

Več informacij

Pošlji povpraševanje  

Sprehod ob Šaleških jezerih

Skupaj z lokalnim turističnim vodnikom raziskujte ostanke potopljenih vasi, ki so se zaradi kopanja premoga za vedno pogreznile pod gladino Šaleških jezer. Spoznajte kako je ta dediščina zaznamovala Šaleško dolino in kako živahno je danes na Velenjski plaži.

CENA:  50 € - 110 €/ skupino

Več informacij

Pošlji povpraševanje  

Retro sprehod po "Titovem Velenju"

Mesto, ki je bilo zgrajeno s pridno roko delavskih ljudi, se vam bo predstavilo na drugačen način. Velenje – socialistični čudež, boste spoznali preko zanimivih zgodb, kjer boste deležni edinstvenega (po)doživetja obdobja socializma.

CENA:  80 € -140 €/ skupino

Povpraševanje paket  

Več informacij

Senzorično spoznavanje Velenja

Želite spoznati Velenje v drugačni luči? Bi radi naše mesto spoznali z vsemi čutili? Na vsaki točki vašega ogleda boste naše mlado mesto spoznavali z vonjem, tipom, vidom, okusom in sluhom. Vodenje je prilagojeno slabovidnim in slepim, kot tudi gibalno oviranim, naglušnim in gluhim ter ostalim osebam z raznimi omejitvami.

CENA: 80 € - 140 €/ skupino

Več informacij

Odkrivanje Šaleške doline s kolesom

Velenje z okolico je idealno mesto za odkrivanje s kolesom! Mesto je sodobno, mladostno in zeleno. Raziskovanje na kolesu vas popelje tudi izven mestnega središča, kjer narava kar čaka, da jo raziščete!

CENA: 7 €/ osebo

Več informacij

Pošlji povpraševanje  

Informacije in rezervacije:

Zavod za turizem Šaleške doline, Vila Bianca, Stari trg 3, 3320 Velenje

03 896 17 15, tic@velenje.si