SI
03 896 17 15 03 896 17 15
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Doživetja

Ravbarska vas

Ravbarska vas je interaktivna predstava na prostem, ki se odvija pod starodavnimi zidovi gradu Pakenstein v Šmartnem ob Paki. Vabljeni na pravljično pot, kjer lahko srečate ravbarje, žalikžene, velikane, grofa in druga pravljična bitja. Predstava je namenjena otrokom, mladini, odraslim, velikim, malim ...

Informacije o obratovanju:
Zaradi omejena števila obiskovalcev je obvezna predhodna prijava. Možen individualni dogovor za večje skupine. V primeru slabega vremena predstava odpade.

Kontakt:

Ravbarska vas
KUD Gorenje
Gorenje 2
3327 Šmartno ob Paki

M: 031 874 756
E: info@ravbarska-vas.si

Treking skozi jamo Huda Luknja

Pohod skozi hrib Tisnik je izbira za vse tiste, ki si želijo jamo ogledati v jamarski opremi. Dve uri adrenalinskega naprezanja, v spremstvu jamarskih vodnikov zadovoljita še tako zahtevnega obiskovalca. Treking izvajajo najmanj trije vodniki od 1. aprila do 31. oktobra.

Kontakt:

Koroško šaleški jamarski klub "Speleos-siga" Velenje
Črnova 52a (p.p. 138)
3320 Velenje

Informacij o obisku jame oziroma o najemu koče in piknik prostora dobite na:

M: 041 586 655 (koordinator trekinga)
M: 070 723 619 (Barbara)

Tresimirjev park v Šoštanju

Otroško igrišče je poimenovano po šoštanjskem liku knezu Tresimirju, ki naj bi se tod naselil s prvimi staroslovenskimi priseljenci. Obsega bogat izbor igral za različne starostne skupine otrok, kot so 30 m žičnica, vrtiljak, račke na vzmet, gugalnice, didaktična igrala, tobogane, peskovnik, grad s štirimi hiškami, tunel, gugalnico z mrežo, igrala za plezanje - pajek mreža in igrala za ravnotežje. Vsak otrok lahkot tukaj najde igralo zase, starši pa priložnost za oddih pod baldehinom krošenj mogočnih dreves. Drevesa v poletnih dneh nudijo obiskovalcem prijetno senco. Na igrišču se nahaja tudi toaleta.

Informacije o obratovanju: vsak dan od 8. do 20. ure

Pošlji povpraševanje