SI
03 896 17 15 03 896 17 15

Kulinarična pustolovščina pod zemljo

Doživite edinstveno kulinarično podzemno doživetje VELENJE UNDERGROUND.
 
Večerja je sestavljena iz svežih, lokalno pridelanih živil  po tradicionalnih hišnih receptih Vile Herberstein, v spremljavi vrhunskih vin. V Vili je ekipa z bogatim kulinaričnim znanjem in izkušnjami na čelu s Chefom Igorjem Stankovičem (njegov predhodnik in tudi učitelj pa je bil Andrej Kuhar, šestkratni prejemnik Michelinove zvezdice). V preteklosti so v Vili Herberstein prejeli že več nagrad. V letošnjem letu pa so v sodelovanju s Francosko ambasado uvrščeni v elitni krog 13 restavracij v Sloveniji, ki bodo 21. marca sodelovale pri pripravi največje francoske večerje na svetu - Goute de France.

Ker želimo v vas predramiti vseh 5 čutov, se doživetje odvija 160 m pod zemeljskim površjem v edinstvenem podzemnem premogovniškem muzeju. Kombinacija surovega industrijskega okolja in gastronomskih užitkov napoveduje izjemen in edinstven dogodek.
Dodatne informacije o dogodku lahko dobite telefonski številki 03 896 17 18 ali e-mailu: turizem@velenje.si 

Veselimo se druženja z vami!

REZERVIRAJ  
VRHUNSKA KULINARIKA 160 metrov pod zemljo