SI
03 896 17 15 03 896 17 15

PRIJAVNICA - PROMENADA OKUSOV

                                                                                                                    Promenada okusov – Edinstvena. Pisana. Zdrava.

                                                                                                                             Petek, 14. junij 2019, od 10. do 19. ure.

                                                                                                                                   Odprte prijave do 24. maja 2019. 

Gostinci!

Ste pripravljeni na pomladni vetrič, ki bo v Velenje ponovno prinesel kulinarične dobrote? Prijavite se na Promenado okusov – kulinarično tržnico z novimi okusi tradicionalne in sodobne multikulturne kuhinje. Bodite izvirni in pripravite menije vezane na bogato zakladnico slovenske kulinarike ali kulinarike bližnjih in daljnih dežel.

Slovenija bo čez dve leti prejela laskavi naziv Evropska gastronomska regija. Prav raznolika gastronomija bogati našo kulturo, ki je v naši okolici še bolj PISANA kot drugje. Promenada okusov je tudi ZELENA. Ohranjamo in razvijamo jo s spoštovanjem do okolja. Spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavim, biorazgradljive ali povratne embalaže. Ponudnike in obiskovalce opozarjamo na ločeno ločevanje odpadkov.

Več informacij na tel: 03/8961 718   ali e-mail: tina.belina@velenje.si in turizem@velenje.si.

OBRAZEC ZA PRIJAVO

MINI jed (3 €):

MAKSI jed (5 €):

S to prijavnico potrjujem udeležbo na 8. Promenadi okusov, 14. junija 2019. Ta prijavnica je podlaga za izstavo e-računa v znesku 30 €. Rok plačila je 8 dni. V primeru odpovedi prisotnosti vračilo denarja ni mogoče.
Za uporabo prostora in prodajo na premičnih stojnicah bo urejeno skupno dovoljenje. S seboj je potrebno imeti kopijo registracije za opravljanje dejavnosti in ostale dokumente, ki jih določa Zakon o gostinstvu. V primeru slabega vremena se dogodek prestavi na drug termin, o čemer boste obveščeni preko e-pošte najkasneje 36 ur pred začetkom dogodka. 

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna. Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.