SI
03 896 17 15 03 896 17 15
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Dogodki - Oktober 2019

Oktober 2019
PoToSrČePeSoNe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
       
November 2019
PoToSrČePeSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
       

Klubski maraton Radia Študent: Parliament Attack, Pantaloons, TiTiTi

Klub eMCe plac se tudi letos pridružuje karavani Klubskega maratona Radia Študent. V Velenju bomo gostili novomeške punkrockerske pavlihe Parliament Attack, hopa cupa brass bend s Primorske Pantaloons in neskončno improvizirano jazzovsko pletenico TiTiTi.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Jam Session

Približuje se naslednji v ciklu Jam sessionov edicije 2019, na katerem lahko pokažeš svoje spretnosti in jam-aš z ostalimi velenjskimi glasbenimi virtuozi.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Nočno življenje mladih

Nočno življenje mladih prinaša poleg zabave tudi različna tveganja. Da bomo mladinski delavci, soorganizatorji dogodkov, društva in mladi, ki delajo z mladimi, nanje čim bolj pripravljeni, organiziramo srečanje s predstavnico Zdravstvenega doma Velenje in policistom, predstavnikom LAS. V prvem delu bomo govorili o prvi pomoči, ko pride do prekomernega zaužitja drog, alkohola ali psihotičnega vedenja. V drugem delu pa o zakonodaji, odgovornosti, ukrepih, kaznih in podobno. Gosta bosta na voljo tudi za vaša vprašanja.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Večerni pohod z baklami

Gremo v hrib! V sodelovanju s Šaleškim študentskim klubom organiziramo naslednji večerni pohod z baklami.

Tokrat bomo raziskovali okoliške gozdove in obiskali izredno lep naravni most v Velunji peči.

V njegovih stenah je voda izoblikovala štiri kraške jame, globoke od 11 do 30 m. Potok je pod mostom ustvaril 5- in 7-metrska slapova.

Bajka pravi, da je izvir vode zdravilen, v njem pa se kopajo vile.

Zbirno mesto: terasa eMCe plac

Cilj: Velunja peč

#emcešporta

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Klubski večer: Rock'n'Roll never gets old

Večer namenjen Rock'n'Roll glasbi, ki nas bo popeljal vse od začetka razvoja, pa do danes.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Noise Arson

Noise Arson predstavlja post dogodek Zasavje Noisfest International. Poslušali bomo Noise.Drone.Metal.Techno.Ambiental.&More. William Fowler Collins (ZDA) nam bo predstavil dark minimalistic drone, Nebulosa (SWE) improvisational atmospheric drone, Lifecutter noise techno, Snogg noise black metal, Neo-Cymex ambiental/drone in King Korg guitars and drones.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Universe presents: Planet Mercury w/ Hefty

Raziskovanje vesolja na raketi društva Universe se nadaljuje z obiskom Merkurja. Pot okoli planeta bo vodil Hefty (Erebos records, Darker Sounds records) s temačnim technom, minimalom in psihadelijo, družbo pa mu bodo delali DemoGloban (Chagga records), Mnogook, Blaazny in Groove Bear (vsi Universe).

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

(Re)use: ne kupuj, izmenjuj!

Je tvoja omara polna oblačil, pa vseeno nimaš kaj obleči? Imaš različne nosilce zvoka, ki jih več ne poslušaš? Kakšno drugo uporabno stvar (stripe, knjige, nakit, športne pripomočke, družabne igre, kuhinjske pripomočke, …), ki je ne uporabljaš in bi prišla prav komu drugemu? Bi kaj od tega potreboval pa nimaš denarja ali pa zaradi podpore trajnostnega razvoja in skrbi za okolje ne kupuješ novih stvari? Ta dogodek je odlična priložnost, da med seboj izmenjujemo ali pa si podarjamo. Tvoja »krama« je lahko za nekoga drugega pravi zaklad. Za dobro glasbo in prijetno vzdušje med izmenjevalnico bo poskrbljeno.

Vse izmenjevalce in podarjalce prosimo, da se nam zaradi lažje organizacije izmenjevalnice javite na info@emceplac.si ali pa v sporočilo na Facebooku.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Oktoberfestič | Pivo: od A do Ž

#Oktoberfestič je tk ko Oktoberfest, sam da je na ič! Za vse navdušence nad kulturo pitja piva ŠŠK pripravlja 2-dnevni festival. Začnemo tako kot se spodobi: s predavanjem o pivu. Predstavitev lokalnih varilcev piv bratov Skubir vam bo zagotovila globlje razumevanje zvarkov zelenega zlata. Da pa ob pivu želodčki ne bodo prazni bomo poskrbeli tudi za nekaj za pod zob.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Oktoberfestič | Koncert

#Oktoberfestič je tk ko Oktoberfest, sam da je na ič! Nadeni svoje Lederhosen, zgrabi za krigl in zagrizi v presto. Oktoberfestič je tu - najavlja pa se kolikor glasno se da - s koncertom!

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »