SI
03 896 17 15 03 896 17 15
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Moč naših misli

Pogovorna delavnica
Ste morda kdaj pomisli od kod se porajajo naše misli. Zakaj so dnevi včasih polni tišine, morda žalosti in nekoč dnevi veselja in radostnih misli. Ali ste kdaj poskusili nadvladati svoje misli, jih morda samo ozavestiti in jih sprejeti.  Vsak trenutek, vsak spomin in naš pogled se zapiše v našo dušo. Kako smo koga pogledali, morda kako čutno znamo pobožati, kako iskreno se znamo nasmejati, kako ljubiti ali morda kako koga z besedami udarimo, kako se jezimo... In ko pride čas se telo samodejno tega spominja. Zato ima vsak posameznik svoj karakter ter svoj karmični zapis.
Naše misli so energija, ki se steka v naši avri in tvori naš lasten zapis. Ta zapis v nekem trenutku pride kot karmični dogodek pred nas, nas nezavedno preplavi, kot želja, hrepenenje ali hotenje, da bi nekaj imeli ali kot jeza in strah od česar bežimo. Da bi obvladali življenjske situacije in postali srečnejši je potrebno skozi dan zavestno spremljati vsak dogodek, lastne misli in občutke. Potrebno je samo zaznati ali smo dogodek sprožili mi ali nekdo drug.

Vabimo vas na predavanje, v katerem bi globje spoznavali moč naših misli. Predvsem v smeri, kako posamezne življenjske situacije videti iz višjega vidika, se znati spoprijeti z njimi ali jih morda včasih enostavno sprejeti. 

  FARMIN, Trg mladosti 6, 3. nadstropje, levo
  Prost vstop
Organizator: Društvo NOVUS, Center za družine Harmonija
  0590 81 490
  info@drustvo-novus.com
  www.drustvo-novus.com
Deli s prijatelji